Bel ons voor meer informatie
0681406524

Privacybeleid

De website “asvak.nl” en de daaraan gekoppelde dienstverlening worden u ter beschikking gesteld door Andreas Stanczyk en Kanyavara Samathi , statutair gevestigd te Vaals en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer 71462384. Met betrekking tot de bescherming van uw privacy geldt het navolgende beleid.
As Schildersvakbedrijf garandeert voor zover mogelijk de bescherming van de privacy van alle bezoekers van de site. Hieronder leest u welke persoonsgegevens wij verwerken, wat wij met deze persoonsgegevens doen, binnen welk wettelijk kader dat gebeurt en wat u kunt doen als u nog vragen hebt.
Verwerking van persoonsgegevens
In het kader van onze dienstverlening, legt As Schildersvakbedrijf gegevens vast (naam, woonplaats en adres, uw telefoonnummer en uw e-mailadres). As Schildersvakbedrijf gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van de betreffende werkzaamheden. Dit is nodig om een offerte te maken, de werkzaamheden uitvoeren of achteraf een factuur te sturen. Na afloop van de garantie worden deze gegevens gewist. U heeft te allen tijde gedurende deze periode inzicht in uw gegevens en kunt deze opvragen bij AS Schildersvakbedrijf
Informatiebeveiligingsdocument
U kunt veilig onze website bezoeken. Ons e-mailsysteem is uitgerust met de laatste beveiligingssystemen waaronder wachtwoordbeveiliging. Tevens hebben wij onze computers en drives beveiligd met een wachtwoord en voorzien van de geaccepteerde beveiligingsstandaarden met altijd de laatste updates.
Uw gegevens verwijderen?
Wij bewaren uw gegevens op een beveiligde Drive. Wilt u dat wij uw gegevens uit ons bestand verwijderen? Dan kunt u een e-mail naar info@asvak.nl sturen. Natuurlijk kunt u ons dit ook schriftelijk laten weten. Ons adres is: AS Schildersvakbedrijf, Gemmenicherweg 21C, 6291 BR, Vaals. AS Schildersvakbedrijf voldoet binnen 7 werkdagen aan uw verzoek.
Wijzigingen
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Bekijk daarom regelmatig ons privacybeleid op deze website.
Recht op inzage, correctie of verwijdering
U hebt het recht op inzage, correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Daarvoor kunt u contact met ons opnemen. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u daarbij vragen om u te identificeren.

Contact Details
Gemmenicherweg 21C
6291 BR Vaals
Telefoon: 0681406524
www.facebook.com/as.schildersvakbedrijf
E-mail: info@asvak.nl
Zoeken