Bel ons voor meer informatie
0681406524

Services Overzicht

Binnenschilderwerk

Via ons groothandel, zijn we in een positie, meer dan 30 merken te offereren. Voor iedere ondergrond het passende product zonder hiertoe beperkt te zijn. Wij doen grote inspanningen om milieuvriendelijk te werken zonder daarbij het economische aspect uit het oog te verliezen. U kunt kiezen uit verschillende soorten plafond- en muurverf van schrobklasse 1 tot 3, speciale keramische hoog afwasbare verf, reinigbare muurverf, bio verf of isolatieverf voor verschillende toepassingsgebieden.

Gevelrenovatie

AS Schildersvakbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van schilderen, maar is daarnaast ook gespecialiseerd in gevelonderhoud. Laat ons eerst kosteloos een gevelinspectie uitvoeren, zodat alle mogelijke gebreken aan de gevel inzichtelijk gemaakt worden, vóórdat men begint aan het schilderwerk. Bij achterstallig onderhoud van de gevel brengen we een onafhankelijke Technisch Adviseur mee. Door mijn monumenten restauratie diploma is ook uw oude pand bij ons in goede handen.

Buitenschilderwerk

Met buitenschilderwerk wordt het schilderwerk aan de buitenkant van uw huis bedoeld. U kunt daarbij denken aan kozijnen en deuren, maar ook aan de gevelbetimmering van uw woning of houten en stalen gevelelementen, behandeling van buitenschrijnwerk e.z.v.

Speciale aanbiedingen

Offerte nodig zonder gedoe? Vraag na onze "Flat rate"


Kamer tot 20m2 299,00 euro; Kamer tot 25m2 369,00 euro; Kamer tot 35m2 549,00 euro

Ons beperkte voorwaarden zijn: Uw pand is ouder dan 2 jaar. Geen water, nicotin of roetschade. Geen structuur op de muur zoals spack e.z.v. Meubel worden door u verplaatst. Max. hoogte van de ruimte 2,65 meter. Schilderwerk een laag wit op wit. Niet meer dan een verwarming, twee deuren en twee ramen in de kamer. Het werk is inclusief: Afdekken van vloer - Afdekken van meubel - Kleines plamuurwerk - Afplakken van ramen, kozijnen en plinte - Aanbrengen van muurverf schrobklasse 1 - 9% BTW

Services

Belangrijke informatie

Meer dan schilder- en behangwerk

Wij beschikken over een groot netwerk van professionele bedrijven.


Uw voordeel: Geen zoeken na een vakman. Alle bedrijven zijn bij ons bekend en betrouwbaar.

Door professioneel schilderwerk blijft uw pand in een goede conditie en beschermd uw investering!
Contact
Gemmenicherweg 21C
6291 BR Vaals
Telefoon: 0681406524
www.facebook.com/as.schildersvakbedrijf
E-mail: info@asvak.nl
Waarom ons kiezen?
Wij bieden een breed pakket aan schilder- en behang werkzaamheden. Ons team bestaat uit vakmensen met uitstekende opleiding en ervaring. U pand is bij ons in vakbekwame handen.
Zoeken