Bel ons voor meer informatie
0681406524

Wie zijn we?

Op deze pagina leest u meer over ons bedrijf, onze missie en de laatste nieuws en reviews

Mijn naam is Andreas en ik ben sinds 40 jaar werkzaam als Schilder. Ik ben in bezit van de Schilder gezel diploma, Meester diploma en monumenten restauratie diploma. We zijn een familiebedijf met uitstekende opleiding en ervaring en in bezit van het keurmerk "De beter Schilder". Een erkend Schilder voldoet aan strenge tolatingeisen met betrekking aan kwaliteit, diplomas, ervaring, veiligheid, betrouwbaarkeid en geeft opdrachtgevers de garantie dat ze gekozen hebben voor een echte vakman.

Wij offreren en adviseren vrijblijvend en geven de klant vaak de mogelijkheid te kiezen uit meerdere systemen. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige produkten van gerenomeerde merken, zodat wij duurzaamheid kunnen garanderen. Offreren gebeurt ook aan de hand van technische adviezen en/of bestekken van diverse leveranciers : Via ons groothandel zijn we in een positie, meer dan 30 merken te offereren. Het werkgebied omvat de regio Vaals -> Maastricht tot Roermond.

Laatste nieuws

15 april

Schildersvakkrant over ons

AS Schildersvakbedrijf uit Vaals, bastaande uit Andreas Stanczyk en Kanyavara Samathi, verrichten het onderhoud aan het studentenwooncomplex Katzensprung. Laatste week met andacht bezig aan een lift met PU lak van Lucite.


18 januari

Schilderen meest uitbestede klus

Nederlanders zijn van plan om het komend half jaar ruim 4,9 miljoen klussen uit te besteden. Reden daarvan is de geëxplodeerde huizenmarkt van 2019. Veel bedrijven hebben een volle agenda. Wacht niet te lang. Maak nu een afspraak.

Laatste reviews

Geweldig vakman!! Andreas heeft bij mij de hele woning behangen en geschilderd en dat heeft hij fantastisch gedaan! In de aanloop van de uitvoering van de opdracht was het contact heel prettig. Hij kwam persoonlijk langs om alle details door te spreken, dacht met mij mee en kwam zelf ook met ideeën. Ook was hij heel realistisch over wat haalbaar was en wat niet. De offerte moest hij uitbrengen op basis van tekeningen, maar direct nadat hij in mijn huis aan de slag kon heeft hij de offerte (ten gunste van mij) bijgesteld. Ook tijdens het werken in mijn huis hield hij mij van alles op de hoogte en weer dacht hij mee. Hij werkt netjes, snel en alles ziet er mooi uit. Andreas is een echte vakman en ik kan iedereen aanraden om met hem in zee te gaan!!
Valerie, Heerlen
Door professioneel schilderwerk blijft uw pand in een goede conditie en beschermd uw investering!
Contact
Tyrellsestraat 2a
6291 AL Vaals
Telefoon: 0681406524

E-mail: info@asvak.nl
Waarom ons kiezen?
Wij bieden een breed pakket aan schilder- en behang werkzaamheden. Ons team bestaat uit vakmensen met uitstekende opleiding en ervaring. U pand is bij ons in vakbekwame handen.
Zoeken